De_Klimboom_Blaadjes.png

Cultuur

Kinderen groeien op in een maatschappij waar veel muziek klinkt: muziek uit eigen jeugdcultuur, muziek uit niet-Westerse culturen, oude en hedendaagse muziek, ontspanningsmuziek. Muziek doet daarbij iets met kinderen. Ze komen in een bepaalde sfeer, ze bewegen erbij en ze genieten ervan. Op De Klimboom willen we daarbij zoveel mogelijk aansluiten. We gebruiken de methode ‘1,2,3 Zing’ waarmee de leerkrachten hun muzieklessen kunnen verzorgen. Daarnaast hebben we een vakdocent muziek binnen school, die steeds in blokken van 9 weken de muzieklessen in de groepen geeft.

In samenwerking met ‘Cultuurspoor Best’ hebben we op onze school ‘Strijkersklas in groep 5’. Kinderen maken kennis met en leren spelen op een strijkinstrument

In samenwerking met ‘Muziek040’ hebben we op onze school ‘Blazersklas in groep 6’. Kinderen maken kennis met en leren spelen op een blaasinstrument.

Elk jaar organiseren we, op een zondagochtend, het Limonadeconcert. Muziekoptredens door kinderen, in een knusse setting, voor ouders en andere genodigden.

Vector_De_Klimboom_Blad_Footer_2

Alles over onze school

Ons team

En alle handige weetjes op een plek.

Contact

Algemene informatie

Adres, telefoon & andere algemene contact informatie.

en_GB