De_Klimboom_Blaadjes.png

Vacature – De Klimboom – Conciërge (0.7 fte)

Dan zoeken wij jou!

Conciërge (0.7 fte) per 1-08-2024 

Jij steekt graag je handen uit de mouwen, bent zelfstandig, handig en vindt het bovendien leuk om in een schoolomgeving te werken? Je bent het liefste heel de dag lekker bezig en vindt het fijn om mensen verder te helpen. Dan zoeken we jou!
Vector_De_Klimboom_Blad_Footer_2

Profielschets

We zijn op zoek naar een conciërge die samen met een enthousiast team, bijdraagt aan een fijne en veilige leeromgeving voor onze leerlingen.

Je start je dag met facilitaire taken terwijl je inkomende telefoonoproepen beantwoordt. Onder schooltijd ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je ontvangt de bestellingen en regelt de voorraad. Kleine reparaties en onderhoud voer je zelf uit en je signaleert wanneer er meer nodig is op dat gebied. Je zorgt voor een pleister of cool pack bij kleine ongelukjes en spreekt leerlingen aan bij overtreding van huis- en gedragsregels. Je verricht kopieer-, post-, catering- en schoonmaakwerk. Ziet toe op een schoon en veilig gebouw en terrein.   

Spreekt dit je aan? Dan zou Kindcentrum De Klimboom weleens bij jou kunnen passen! Je bent van harte welkom om een kop koffie te komen drinken en een kijkje te nemen op onze school.  

Wie zijn wij? 

Kindcentrum De Klimboom staat in een de wijk Heuveleind/Heivelden in de gemeente Best.  Ongeveer 380 kinderen komen dagelijks met veel plezier naar ons kindcentrum. 

Onze leerlingen zijn verdeeld over 16 groepen over 2 locaties. Binnen onze school zijn naast de leerkrachten diverse specialisten en ondersteuners werkzaam. In totaal hebben wij 38 teamleden. Het team van De Klimboom geeft op een handelingsgerichte wijzen en in een sterk pedagogisch klimaat vorm aan het onderwijs. Op onze website kun je nog meer lezen over onze school. 

Wat zoeken we in jou?

Een sociaal betrokken persoon en tegelijkertijd een doener die een klik met kinderen en hun ouders heeft. Om je taak als conciërge goed uit te voeren zijn handige handen een vereiste.

Dit breng jij mee:
 • Affiniteit met basisschoolleerlingen;
 • Je straalt rust en vriendelijkheid uit en bent in staat om ook duidelijk en respectvol te communiceren;
 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent vooral handig en wilt graag de mouwen uit handen steken;
 • Je bent proactief en ziet wat er gedaan moet worden;
 • Flexibele instelling.

Wat hebben wij te bieden? 
 • 0,7 fte in overleg te verdelen over de week. We denken graag met je mee over een goede werk- privébalans.
 • Beloning met salaris conform CAO PO schaal 4.
 • elke week vers fruit op school voor medewerkers
 • Een enthousiast en betrokken team.
 • Een fijne, uitdagende werkplek waar onderwijs in beweging is.
 • Professionaliseringsmogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen.
 • Kortom, een school waar je je welkom voelt!

Enthousiast?

Stuur je CV met een korte motivatie vóór 24 juni a.s. naar: Rianne van Oirschot, [email protected].

Wil je eerst even komen kijken? Je bent van harte welkom om een kop koffie te komen drinken. Voor inlichtingen kun je contact opnemen met René of Rianne op telefoonnummer 0499-310265.

De sollicitatiegesprekken worden zo snel mogelijk na je sollicitatie ingepland. De vacature staat open tot we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Vector_De_Klimboom_Blad_Footer_2

Alles over onze school

Ons team

En alle handige weetjes op een plek.

Contact

Algemene informatie

Adres, telefoon & andere algemene contact informatie.

en_GB