Onze school

De Klimboom is een kindcentrum voor dagopvang van 0 tot 13 jarigen en biedt de Bestse bevolking primair 'algemeen bijzonder' onderwijs aan: De school is een neutrale school, d.w.z. niet speciaal aan één levensbeschouwing of geloof gebonden. Het team van het kindcentrum nodigt u van harte uit om de verschillende pagina's van deze site te bekijken.
De school (groep 1 t/m 8):
Wij (ouders, kinderen en team) zijn trots op onze school. De prettige sfeer binnen de school is een belangrijk uitgangspunt om met elkaar te bouwen aan de toekomst van de kinderen.

Wilt u eens kijken hoe de Klimboom er van binnen en van buiten uit ziet, kijk dan hier voor een korte impressie van onze school. Uiteraard bent u van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier op onze website!
Heeft u vragen of opmerkingen neem dan gerust even contact op. Tot ziens!

Namens het team van De Klimboom,
Toon Kuipers